MatchJa, wat valt hier nu over te vertellen. Iedereen wil dit. En iedere recruiter praat erover. Het is zo’n vaag begrip, niets is subjectiever dan dit.. Destijds bij neomax hadden we 3x;-) Het grappige is dat iedereen dit snapte en ook kon uitspreken als je dit zo voelde. Maar laat ik beginnen dat het niet om ons, als recruiter gaat. We creëeren geen match. We zien hooguit energie ontstaan en als deze personen samen komen valt deze energie ook samen, soms ook niet.

Er zijn op vele manieren matches te realiseren. Op persoonlijk vlak, op skills, op ervaring, op lifecycle op emotioneel vlak, op persoonlijkheid, op oorsprong, op hobby, droom, op competenties, op houding, gedrag, noem maar op. Volgens mij is het onze taak als recruiter om met de hiring manager te gaan kijken, wat is nu de werkelijk opdracht van de organisatie, afdeling, team en individu en kunnen we die persoon vinden en heeft deze persoon de bereidheid om dat in te zetten om dat doel/ opdracht te gaan realiseren. Vaak is het juist geen match, in de zin van je krijgt wat je graag wilde.. Vaak is het juist goed voor het team om iemand te vinden die complementair is aan het team. Dat maakt een team een team. Ieder individu op zich is krachtig en uniek. Het gaat uiteindelijk om het team en de energie die zij in beweging krijgen en wat het team te weeg brengt. Af en toe spelen we Moneyball de juiste persoon kis soms niet beschikbaar of het budget niet toereikend. Samen puzzelen, meten en onderzoeken naar de juiste potentiële kandidaat. We love the game en tools.See how we work

home_employment_pic251

Step 1 Pressure

Audit; meelopen, uitvragen, onderzoeken en toetsen van de manier waarop er wordt geworven, campagnes worden opgezet en de arbeidscommunicatie en de toetsing naar Google For Jobs. Wat is de pressure binnen de organisatie, zijn gebied en branche.
home_employment_pic262

Step 2 Plans

Plan van aanpak na de grondige evaluatie. Opzetten van de Candidate Journeys gebaseerd op de plannen van de organisatie.
home_employment_pic283

Step 3 Realisatie

De realisatie is simpelweg de candidate journey live in uitvoering.
home_employment_pic274

Step 4 Evaluatie

We zijn graag zeer succesvol om die reden meten we voortdurend en evalueren we de progressie en waar nodig sturen we bij ter optimalisatie
Bring a Friend
Share via
Copy link
Powered by Social Snap