Position title
DevOps Engineer | Zwolle
Description

Onze opdrachtgever in Zwolle helpt organisaties om alles uit de public cloud te halen om hun processen, producten en diensten te innoveren. Ze creëren een ICT-visie en strategie, gebaseerd op cloud innovatie en helpen zo om creatieve ideeën tot een succes te maken. Via de Cloud Journey ® methodiek helpen zij organisaties om stapsgewijs publieke cloud oplossingen te begrijpen en toe te passen.

Als DevOps Engineer maak je deel uit van het DevOps team. Samen slaan jullie de brug tussen de klantbehoeftes en de oplossingen die Cloud Engineers willen bieden vanuit Operations. Je werkt aan verschillende projecten met uiteenlopende uitdagingen. Het speerpunt ligt op het integreren van maatwerk back-end-systemen, Data Warehouse, Powerapps of Azure services binnen het Microsoft Public Cloud platform (Microsoft 365 en Azure). Je ondersteunt ontwikkelteams van onze opdrachtgevers, bij het toepassen van de DevOps methodiek.

Responsibilities

• Input leveren aangaande werkzaamheden bij relevante DevOps voorstellen

• Uitwerken taken en planning aangaande onboarding, migratie of consultancy-werkzaamheden

• Uitwerken technische inrichting en plan van aanpak (Infra ontwerp, proces ontwerp)

• Support leveren op beheer omgevingen en technische devops vraagstukken

• Contact met klant over voortgang en planning

• Pre sales gesprekken voeren samen met commerciële collega(s)

• Ondersteunen ontwikkelteam bij vraagstukken tijdens ontwikkeling en uitvoering projecten • Onderzoeken, testen en aanleren gebruik van nieuwe technieken

• Adviseren van klanten op het vlak van mogelijkheden Azure op het vlak van Azure DevOps en cloud infrastructuur

• Ondersteunen klanten bij implementatie van nieuwe mogelijkheden of technieken in Azure (On-prem naar Cloud, verbeteren of beveiligen Cloud infrastructuur)

• Delen van kennis en techniek eenvoudig uitlegbaar maken

• Vertalen van de behoefte van de klant naar technische werkbare oplossingen.

• Actief betrokken van het begin tot het eind van een project.

Qualifications

Jij hebt specialistische kennis op het vlak van programmeren en DevOps werkzaamheden in de vorm van consultancy of implementatie. Je hebt een actieve houding in het zoeken naar samenwerking en communicatie om de beste oplossingen voor onze klanten te bedenken. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je bent analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig maar ook een teamplayer. Je maakt gemakkelijk contact met mensen door je sociale en professionele vaardigheden.

Jij bent een positieve en betrouwbare professional met HBO werk- denkniveau. Je werkt minimaal 2 jaar als developer en/of als DevOps Engineer en de volgende technieken kennen weinig geheimen voor je: Azure DevOps, Azure Ad, Azure Ad B2C, SSO, Azure functions, Azure eventgrid, Azure Storage, Azure Web App, Azure KeyVault, Azure Api Management, Azure Front-door, Azure Web Application Firewall, Azure Logic App, Azure Service Bus, Scripting (Powershell, ARM & Azure CLI)

Je hebt HBO Informatica of een vergelijkbare opleiding afgerond. Daarnaast beschik je over een Microsoft AZ-400 certificaat of ben je bereid deze te halen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Job Benefits

De klant is een groeiend ICT-bedrijf met interessante klanten. Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je kunt je bij ons volop ontwikkelen en stappen maken in je carrière. Je krijgt een marktconform salaris aangevuld met 8% vakantiegeld en een pensioenregeling. Uiteraard afhankelijk van je ervaring en competenties. Bij jouw functie hoort een bedrijfsauto, laptop en een telefoon. Daarnaast wordt je een volwaardig onderdeel van het team bestaande uit 25 man. Het is dus mogelijk om écht je stempel te drukken op deze organisatie.

Contacts

Lijkt dit je interessant?

Kom dan met ons in contact.

Stuur ons: Gerard (0630017076), Lorenzo (0615082440) gerust een bericht!

Employment Type
Full-time
Duration of employment
Permanent
Industry
IT
Job Location
Zwolle
Working Hours
40
Date posted
August 27, 2021
Valid through
September 30, 2021
PDF Export
Close modal window

Position: DevOps Engineer | Zwolle

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!