Position title
Employee Experience Value Stream Lead HIRED
Description

Ben jij een kennisleider op het gebied van Employee Experience (EX)? Heb je ruime ervaring met het optimaliseren van HR-, IT-, facilitaire en andere Shared Services-processen? En houd je van een diverse rol waarin je samenwerkt met enthousiaste klanten, proposities bouwt, blogs schrijft en collega’s traint? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Employee Experience Value Stream Lead!

Responsibilities

Wat ga je doen?

Als EX Value Stream Lead maak je onderdeel uit van een team van enthousiaste PaaS-specialisten (Platform-as-a-Service) waarbij je een grote invloed zult hebben op uitdagende projecten bij grote nationale en internationale bedrijven in de financiële, energie-, telecom- en (high)techsector. Je standplaats is ons kantoor in Utrecht of op locatie bij de klant.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een échte kennisleider op het gebied van Employee Experience. Je combineert je kennis over de markt met ervaring uit de praktijk om ervoor te zorgen dat ons bedrijf voldoet aan de wensen van de klant. We verwachten een duidelijke visie van je over manieren om de productiviteit, het geluk en de betrokkenheid van werknemers binnen bedrijven te verbeteren, zodat zij hun klanten beter kunnen bedienen. Je bouwt proposities, maakt roadmaps en deelt je inzichten en kennis in webinars of blogs.

Je werkt in een projectmatige omgeving, volledig gericht op het toevoegen van waarde. Ons bedrijf implementeert het ServiceNow-platform, waarmee we de ultieme Employee Experience en medewerkerstevredenheid kunnen creëren waar klanten naar op zoek zijn. Samen met klanten creëer en implementeer je een oplossing die gericht is op het vereenvoudigen van werk om de medewerkerstevredenheid te verbeteren. De oplossing geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal antwoorden te vinden en zichzelf te helpen. Daarom is het erg belangrijk dat je zowel IT- als klantgericht bent, zodat je beide werelden met elkaar kunt verbinden.

Een grondig begrip van bedrijfscontext is vereist voor deze rol, omdat je helpt bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van bekroonde technische oplossingen om een geweldige EX aan onze klanten te leveren. We verwachten ook dat je je kennis over EX binnen het bedrijf overdraagt door training te geven aan collega’s en pre-sales, delivery en post-implementatieprocessen te ontwikkelen die je continu blijft verbeteren. Dit is nodig om voorop te blijven lopen op de richtlijnen binnen de sector en best practices, zodat we onze klanten toonaangevende oplossingen kunnen blijven bieden.

Qualifications

Wij vragen

 • >10 jaar ervaring in het adviseren en implementeren van EX met behulp van toonaangevende technologieën
 • Erkend binnen de branche als een echte EX-kennisleider
 • Ervaren in het hosten van webinars, spreken voor publiek en het schrijven van blogs, papers en boeken
 • Netwerk van bekende directeuren en leidinggevenden van internationale organisaties
 • Werkervaring bij de top 5 van grootste consultancybedrijven is een pré
 • Ervaring met het geven van workshops over journey mapping, servicedesign of design thinking
 • Vermogen om teams te leiden, te inspireren en te motiveren om doelstellingen te bereiken
 • Ervaren in het communiceren met zowel zakelijke als technische klanten op alle niveaus
 • Analytisch en communicatief vaardig en resultaatgericht
 • Ervaring met het ontwikkelen en uitrollen van wereldwijde processen en/of klantprogramma’s
 • Trackrecord van succesvolle implementaties van innovatieve EX-strategieën (mensen, proces, technologie) bij internationale organisaties
 • Je spreekt vloeiend Engels; Nederlands is een pré
 • Bereid om naar het buitenland te reizen
Job Benefits

Wij bieden

 • Marktconform salaris
 • Bonus op basis van bedrijfs- en persoonlijke resultaten
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime contract)
 • Pensioenregeling
 • Moderne laptop
 • Internet-, reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Keuze uit mobiliteitsbudget of leaseauto
 • Een moderne, flexibele en multiculturele werkplek bij een innovatief en internationaal bedrijf
 • Ambitieuze en aardige collega’s uit heel de wereld
 • Een uitdagende positie met alle ruimte om te groeien

 

Onze cultuur

Werken bij Plat4mation staat in het teken van werken vanuit je persoonlijke drive om het verschil te willen maken, in combinatie met lol hebben. We zetten namelijk altijd dat stapje extra om datgene te leveren wat we hebben beloofd. Plezier hebben is iets wat ons verbindt en het beste uit ons naar boven haalt. Daarom worden er jaarlijks verschillende Fun4U-activiteiten georganiseerd, zoals een hackathon, kantoormassages, borrels en inspirerende lunchsessies (check onze Instagram!).

Jouw ontwikkeling staat staat bij ons op nummer één. Dus je krijgt de ruimte om te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf. Blijven leren vinden wij dan ook belangrijk. Zo word je niet alleen gecoacht in het uitvoeren van je werk, maar ook in het verkennen en ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden.

 

Over Plat4mation

Plat4mation, gevestigd in Nederland, België, Duitsland, de VS en India, is een Elite ServiceNow Partner die producten en diensten van wereldklasse levert voor het ServiceNow-platform. We zijn gedreven om maximale waarde te realiseren in de IT, Customer en Employee Experience voor elk van onze klanten. We doen dit door een vlekkeloze klantervaring te bieden met behulp van onze uitgebreide expertise. We helpen klanten over de hele wereld om het maximale uit het ServiceNow-platform te halen, zodat zij hun doelstellingen op het vlak van digitale transformatie bereiken.

Sinds de oprichting van Plat4mation in 2013 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 werknemers wereldwijd en we groeien nog steeds sterk. Ons succes is mede te danken aan onze door ServiceNow bekroonde applicaties die unieke gebruikers- en workflow ervaringen bieden.

Contacts

Laat je gegevens bij ons achter, onze werkwijze is als volgt:

 • Binnen 24 uur een reactie
 • Telefonische kennismaking
 • Kennismaking face-to-face
 • Contract en borrel!

Contact ons via:

Toby -> toby@magnify-people.nl 06-34242514

Stephan-> stephan@magnify-people.nl 06-29470997

Employment Type
vast contract - onbepaalde tijd
Beginning of employment
asap
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
IT
Job Location
Arthur van Schendelstraat 650, 3511 MJ, Utrecht, Utrecht, Nederland
Working Hours
40
Base Salary
€ 70000 - € 100000
Date posted
July 2, 2020
Valid through
October 1, 2020
PDF Export
Close modal window

Position: Employee Experience Value Stream Lead HIRED

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!