Position title
Functioneel Applicatiebeheerder Asset Management
Description

Voor VolkerWessels Infra ICT, gevestigd in Vianen, zijn wij op zoek naar een: Functioneel Applicatiebeheerder Asset Management

Responsibilities

Jouw team

Als VolkerWessels Infra ICT leveren wij diensten die door alle 5.000 medewerkers binnen onze Infrastructuur divisie worden gebruikt. In onze dienstverlenign staan de waarden samenwerking flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo gaan wij elke dag weer op zoek naar een optimale service beleving voor onze klanten. Om de bedrijfsdoelen te realiseren, maken wij gebruik van een op Agile gebaseerde werkwijze. Als Applicatiebeheerder Assetmanagement team kom je te werken in het team Asset Management. Dit DevOps team werkt middels Scrum en bestaat, naast jou, uit nog twee fijne en kundige collega's.

Jouw baan

Als applicatiebeheerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit en de correcte werking van de assetmanagement applicaties als Maximo, AssetCheck en Storingstool. Je bent het eerste aanspreekpunt voor key users en coördineert de uitvoering van changes en releases. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s uit je team (en de andere teams van Infra ICT) en de Service Owner.

Jouw taken en verantwoordelijkheden m.b.t. het beheren van de applicaties zijn:

 • Je handelt incidenten en problems en service requests af en zorgt samen met je team voor dienstverlenging passend binnen de Service Levels.
 • Je signaleert proces- en productverbeteringen op basis van helpdesk-vragen (bijv. terugkerende issues).
 • Je initieert en stemt zaken af met jouw key users.
 • Je vertaalt de informatiebehoeften naar functionaliteiten, gericht op het optimaal benutten van applicaties en het genereren van waarde voor de klant.
 • Je ziet erop toe dat de juiste randvoorwaarden aanwezig zijn om de applicaties goed te laten functioneren.
 • Je stelt testplannen op, voert die uit en begeleidt het testeno.b.v. input (testsessies) met eindgebruikers.
 • Je stelt de impact van wijzigingsverzoeken vast.
Qualifications

Jouw kwaliteiten

Met behulp van de kennis die je in huis hebt, inspireer je mensen om het beheer naar een hoger plan te tillen. Het delen van ervaring en kennis is voor jou dan ook vanzelfsprekend. Je bent een teamplayer, klantgericht, pro-actief en krijgt energie van samen dingen voor elkaar krijgen.

Je past je communicatie aan, toont initiatief en bent standvastig wanneer dat nodig is. In gesprekken weet je argumenten kracht bij te zetten. Dat betekent ook dat je feedback vraagt én geeft. Je verricht je werk met grote nauwkeurigheid en weet je te anticiperen op veranderingen in het werk. Bovendien herken je je in onze kernwaarden; samenwerking, flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Verder breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau met een relevant IT-component
 • Je hebt maximaal drie jaar werkervaring bij voorkeur in een IT gerichte omgeving en je wilt je zelf graag verder ontwikkelen naar een allround applicatiebeheerder
 • Je kunt uitstekend adviseren omtrent impact en prioriteiten stellen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Het is een pré als je bekend bent met ITIL en Scrum.

Mocht je niet volledig voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, maar ben je wel bereidt om te leren en wil je je omscholen richting IT, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Job Benefits

Wat bieden wij

Een betrouwbare en betrokken werkgever in de dynamische bouwwereld. Een werkgever die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving en doorlopend innoveert. Die jou volop kansen biedt om je verder te verdiepen in je vak en nieuwe ervaringen op te doen.

Wat hoort nog meer bij deze functie:

 • Een werkweek van 32 – 40 uur.
 • Een goed salaris conform ons functiehuis € 2.690,- / € 4.052,- op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Onbeperkt verlof! Bij VolkerWessels Infra ICT kunnen wij zelf bepalen of je verlof kunt nemen. Dit overleg je met je team - hier hebben wij geen strikt saldo voor nodig.
 • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. Wij stellen graag samen met jou een persoonlijk opleidingsplan op. Opleidingen nemen wij af bij gecertificeerde opleidingsinstituten en bij onze eigen VolkerWessels Academy.
 • Binnen VolkerWessels help je mee om mooie projecten te realiseren. Projecten waarover gepraat wordt, die vaak iconen worden in het landschap en niet zelden een maatschappelijke betekenis hebben. Projecten om trots op te zijn!
Contacts

Laat je gegevens bij ons achter, onze werkwijze is als volgt:

 • Binnen 24 uur een reactie
 • Telefonische kennismaking
 • Kennismaking face-to-face

Contact ons via:

Gerard Kock 0630017076 gerard@magnify-people.nl

Toby Hassefras 0634242514 toby@magnify-people.nl

Stephan Bosman 0629470997 stephan@magnify-people.nl

Employment Type
vast contract - onbepaalde tijd
Beginning of employment
zsm
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
IT
Job Location
Vianen, Utrecht, Nederland
Working Hours
40
Base Salary
€ 2690 - € 4000
Date posted
May 9, 2021
Valid through
August 31, 2021
PDF Export
Close modal window

Position: Functioneel Applicatiebeheerder Asset Management

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!