Position title
Junior Data Engineer
Description

'Ook in de wereld van geodata en omgevingsinformatie is de digitale transformatie in volle gang. Antea Group wil hierin voorop lopen. We zoeken daarom een projectleider die zijn of haar passie voor data, informatie, techniek combineert met organiserend en innoverend talent om mooie projecten te realiseren. Ben jij die verbinder die onze klanten helpt in het vinden en doorvoeren van de juiste data-gedreven oplossingen voor de vraagstukken van nu en de toekomst? Dan ben jij waar we naar op zoek zijn!'

Hoe ziet onze wereld eruit?

Binnen de complexe wereld van data & informatie bieden wij onze opdrachtgevers ondersteuning bij uitdagingen op het gebied van geo- en omgevingsinformatie. Onze adviseurs en specialisten zijn binnen het brede werkveld van ons ingenieursbureau actief in de hele keten van inwinning, proces- en organisatie, engineering, analytics en informatievoorziening. Denk hierbij aan thema's zoals de Omgevingswet, de slimme leefomgeving, de (3D) samenhangende objectenregistratie en de implementatie van standaarden. Wij zien de ontwikkeling van onze klanten naar een datagedreven organisatie als een informatiemanagementvraagstuk waarbij durven veranderen een belangrijke succesfactor is.

Responsibilities

Wat is jouw uitdaging?

Om van ruwe data informatie te maken maak je technische en architecturale keuzes en adviezen die aansluiten op (landelijk) geldende referentiearchitecturen. Als data-engineer ligt je focus op het analyseren/scherp krijgen van de vraag, uitdenken en ontwerpen van de (technische) oplossing en het realiseren van deze oplossingen bij onze in- en externe opdrachtgevers. Ook ben je in staat je werk gestructureerd uit te voeren en vast te leggen. Je bent gedreven en weet als geen ander hoe je de beste methode en techniek voor het vraagstuk kiest. Dit geldt voor zowel de analyse en uitvoering als voor de ontsluiting van de uitkomsten. Verder ben je in staat onze opdrachtgevers enthousiast te maken voor experimenten en innovatieve technieken. Onder aansturing van een projectleider werk je zelfstandig of als onderdeel van een team dat aan dezelfde opdracht werkt.

Qualifications

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • een aantal jaren relevante werkervaring;
  • je weet wat er speelt en bent in staat hier nieuwe innovatieve producten of diensten op te ontwikkelen;
  • je hebt kennis en bent gedreven in het werken met ETL, FME tooling e.d.;
  • je hebt kennis van technische processen en business logica en verwerkt data vanuit verschillende bronnen tot samenhangende data en informatie met betekenis;
  • je kijkt verder dan alleen data maar hebt ook oog voor de vraagstukken in welke de data wordt toegepast;
  • je wil jouw ruime kennis en ervaring met de moderne analyse- en ontsluitingsmethodes en technieken blijven ontwikkelen;
  • je werkt graag samen en je staat voor het beste resultaat.
Job Benefits

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Data & Informatie

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ook als het gaat om data & informatie. De adviesgroep Data & Informatie biedt ervaren consultants en informatiemanagers om (overheids)organisaties te ondersteunen bij hun digitale transities. Dit doen we met onze expertise van cultuurverandering, datavraagstukken en ICT. We voegen hier onze domeinkennis van de leefomgeving aan toe. Tevens beschikken wij over slimme tooling voor het efficient inwinnen, bewerken, beheren en ontsluiten van data.

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Contacts

Interested?

Send us a message on LinkedIn/Email or call us in order to schedule an informal chat.

Toby Hassefras 0634242514 toby@magnify-people.nl

Stephan Bosman 0629470997 stephan@magnify-people.nl

 

Employment Type
Full-time
Beginning of employment
zsm
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
Data
Job Location
Deventer, Almere, Heerenveen, Nederland
Working Hours
40
Date posted
October 28, 2021
Valid through
February 28, 2022
PDF Export
Close modal window

Position: Junior Data Engineer

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!