Position title
Projectleider Data
Description

'Ook in de wereld van geodata en omgevingsinformatie is de digitale transformatie in volle gang. Antea Group wil hierin voorop lopen. We zoeken daarom een projectleider die zijn of haar passie voor data, informatie, techniek combineert met organiserend en innoverend talent om mooie projecten te realiseren. Ben jij die verbinder die onze klanten helpt in het vinden en doorvoeren van de juiste data-gedreven oplossingen voor de vraagstukken van nu en de toekomst? Dan ben jij waar we naar op zoek zijn!'

Hoe ziet onze wereld eruit?

Binnen de complexe wereld van data & informatie bieden wij onze opdrachtgevers ondersteuning bij uitdagingen op het gebied van geo- en omgevingsinformatie. Onze adviseurs en specialisten zijn binnen het brede werkveld van ons ingenieursbureau actief in de hele keten van inwinning, proces- en organisatie, engineering, analytics en informatievoorziening. Denk hierbij aan thema's zoals de Omgevingswet, de slimme leefomgeving, de (3D) samenhangende objectenregistratie en de implementatie van standaarden. Wij zien de ontwikkeling van onze klanten naar een datagedreven organisatie als een informatiemanagementvraagstuk waarbij durven veranderen een belangrijke succesfactor is.

Responsibilities

Wat is jouw uitdaging?

Als projectleider ligt je focus op het aansturen van en adviseren in projecten. Je bent gedreven en weet als geen ander hoe je het klantvertrouwen kunt winnen en hoe je onze opdrachtgevers enthousiast kunt maken voor innovatieve technieken. Netwerken is je op het lijf geschreven: je bouwt en onderhoudt een goed relatienetwerk. Je standplaats wordt Oosterhout, Heerenveen, Deventer of Almere.

Je bent in staat om op basis van de klantvraag kwalitatief goede offertes te schrijven. Verder ben je verantwoordelijk voor de aansturing van diverse projecten. Jij bewaart het overzicht, borgt de kwaliteit, bewaakt de planning en geeft leiding aan het team. Daarnaast vind je het leuk inhoudelijk bij te springen als de opdracht daar om vraagt.

Qualifications

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring met aantoonbaar ervaring als projectleider;
  • uitstekende communicatie vaardigheden;
  • je weet wat er speelt en bent in staat hier nieuwe innovatieve producten of diensten op te ontwikkelen;
  • je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
  • aantoonbare ervaring in het coachen van medewerkers;
  • kennis en ervaring op het gebied van data- en informatiemanagement.
Job Benefits

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Data & Informatie

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ook als het gaat om data & informatie. De adviesgroep Data & Informatie biedt ervaren consultants en informatiemanagers om (overheids)organisaties te ondersteunen bij hun digitale transities. Dit doen we met onze expertise van cultuurverandering, datavraagstukken en ICT. We voegen hier onze domeinkennis van de leefomgeving aan toe. Tevens beschikken wij over slimme tooling voor het efficient inwinnen, bewerken, beheren en ontsluiten van data.

Interesse?

Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Contacts

Interested?

Send us a message on LinkedIn/Email or call us in order to schedule an informal chat.

Toby Hassefras 0634242514 toby@magnify-people.nl

Stephan Bosman 0629470997 stephan@magnify-people.nl

 

Employment Type
Full-time
Beginning of employment
zsm
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
Data
Job Location
Deventer, Almere, Heerenveen, Nederland
Working Hours
40
Date posted
October 28, 2021
Valid through
February 28, 2022
PDF Export
Close modal window

Position: Projectleider Data

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!