Position title
Projectmanager Data & Informatiemanagement
Description

Heb jij de drive om in een commerciele omgeving je verantwoordelijkheid te nemen, resultaten neer te zetten en anderen onderdeel te laten zijn van dit succes? Antea Group daagt je uit!'

Wie zijn wij?

Antea Group is een innovatief ingenieurs- en adviseursbureau die ook als datapartner haar klanten continu adviseert rond data gedreven werken. Wij zorgen daarbij dat de informatiebehoefte vanuit de vele maatschappelijke opgaven zoals onder andere assetmanagement, energietransitie en de omgevingswet wordt vertaald naar informatie voorziening. Wij leggen daarbij de verbinding tussen data, techniek en domeinkennis. Wij investeren daarbij in de nieuwste oplossingen en technologieen. Met AI-Vision bieden we een state of the art platform voor beeldherkenning. Maar je vindt bij ons ook 'cutting-edge' producten op het gebied van Geografische Informatie Systemen (GIS) en de inwinning van data (drones, Smarbles en sensoring). En we zijn het eerste ingenieursbureau van Nederland dat is aangesloten op de DataHub van KPN zodat we grote hoeveelheden data voor onze klanten snel en veilig kunnen streamen. Aan jou de uitdaging om hier samen met je team een bijdrage aan te leveren.

 

Responsibilities

Dit is jouw uitdaging

Als commercieel projectmanager ben je onder meer verantwoordelijk voor het behalen van onze doelstellingen. Je stuurt hierbij op resultaat, maar houdt wel oog voor een goede sfeer en onderlinge samenwerking. Zelf lever je een bijdrage door opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers te verwerven. Jij weet als geen ander hoe je relatienetwerken bouwt, onderhoudt en benut. Met jouw kennis van klant en markt vertaal je trends en ontwikkelingen naar nieuwe digitale producten en diensten. Je bent in staat deze nieuwe producten en diensten weg te zetten in de markt. Plantmatig werken en diverse expertise samenbrengen in het ontwikkelproces is jou niet vreemd. Je weet het maximale uit je projectteam te halen om samen topprestaties te leveren voor onze klanten.

Qualifications

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert, zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk en vakgebied. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • tenminste 5 jaar ervaring in de rol van project- of commercieel manager binnen de data- of ingenieurs/advieswereld;
  • ondernemersgeest en creativiteit: je weet marktsignalen om te zetten in concrete opdrachten;
  • je bent resultaatgericht en combineert dit met een coachende stijl van leidinggeven en
  • je beschikt over een relevant netwerk.
Job Benefits

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Data & Informatie

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Ook als het gaat om data & informatie. De adviesgroep Data & Informatie biedt ervaren consultants en informatiemanagers om (overheids)organisaties te ondersteunen bij hun digitale transities. Dit doen we met onze expertise van cultuurverandering, datavraagstukken en ICT. We voegen hier onze domeinkennis van de leefomgeving aan toe. Tevens beschikken wij over slimme tooling voor het efficient inwinnen, bewerken, beheren en ontsluiten van data.

Contacts

Interested?

Send us a message on LinkedIn/Email or call us in order to schedule an informal chat.

Toby Hassefras 0634242514 toby@magnify-people.nl

Stephan Bosman 0629470997 stephan@magnify-people.nl

 

Employment Type
Full-time
Beginning of employment
zsm
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
Informatiemanagement
Job Location
Deventer, Almere, Heerenveen, Nederland
Working Hours
40
Date posted
November 30, 2021
Valid through
December 31, 2021
PDF Export
Close modal window

Position: Projectmanager Data & Informatiemanagement

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!