Position title
SOFTWARE ENGINEER .NET DEVELOPER – zwolle
Description

VConsyst is een aanbieder van innovatieve totaaloplossingen met de inzet van techniek en diensten. Zij biedt oplossingen voor sport en recreatie, metaalbewerking en op het gebied van ondergrondse afvalinzameling. Voor de sport- en recreatiemarkt heeft VConsyst software applicaties en elektronica ontwikkeld voor kassaregistratie, toegangscontrole en (accommodatie-)reserveringen. Om verdere groei te realiseren zijn wij voor onze divisie Sports & Leisure op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden.

Wat ga je doen?

Je realiseert technische oplossingen voor onze eigen nieuwe cloud/SaaS- productlijn. Hierbij spelen borging van kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Samen met je teamleden bouw je aan uitdagende producten, werk je met de laatste technologieën en zet je de vervolgstap richting dockerized-containers. Je bent een sparringpartner voor je collega’s en rapporteert aan je teamleider.Tools, standaarden en producten die wij toepassen zijn o.a. Angular, ServiceBus, Visual Studio en DevOps. Daarnaast werken wij op basis van Scrum en worden Unit-tests en Selenium-tests gebruikt voor het automatisch testen van onze software. Onze software is responsive, maar voor bepaalde specifieke mobiele toepassingen worden er ook native iOS & Android apps gerealiseerd.

 

Wie zoeken we?

Je herkent je in het volgende profiel: · Een afgeronde HBO opleiding Informatica of een door scholing en ervaring opgebouwd vergelijkbaar expertiseniveau;· Ruime ervaring in C# .NET en softwareontwikkeling in het algemeen;· Kennis van relationele databases, bij voorkeur SQL Server;· Kennis van Angular, Servicebus-architectuur en Docker containers is een grote pre;· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;· Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel;· Je kunt je goed inleven in de wereld van de klant, bent leergierig en je vindt het leuk om kennis over te dragen;· Natuurlijk ben je zelfstandig, stressbestendig, enthousiast, pragmatisch, analytisch en een teamspeler.

 

Responsibilities

 

Je realiseert technische oplossingen voor onze eigen nieuwe cloud/SaaS- productlijn. Hierbij spelen borging van kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Samen met je teamleden bouw je aan uitdagende producten, werk je met de laatste technologieën en zet je de vervolgstap richting dockerized-containers. Je bent een sparringpartner voor je collega’s en rapporteert aan je teamleider.

Tools, standaarden en producten die wij toepassen zijn o.a. Angular, ServiceBus, Visual Studio en DevOps. Daarnaast werken wij op basis van Scrum en worden Unit-tests en Selenium-tests gebruikt voor het automatisch testen van onze software. Onze software is responsive, maar voor bepaalde specifieke mobiele toepassingen worden er ook native iOS & Android apps gerealiseerd. Kwaliteit, performance, beveiliging en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel.

Qualifications

Je herkent je in het volgende profiel:
· Een afgeronde HBO opleiding Informatica of een door scholing en ervaring opgebouwd vergelijkbaar expertiseniveau;
· Ruime ervaring in C# .NET en softwareontwikkeling in het algemeen;
· Kennis van relationele databases, bij voorkeur SQL Server;
· Kennis van Angular, Servicebus-architectuur en Docker containers is een grote pre;
· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
· Kwaliteit en verantwoordelijkheid staan bij jou hoog in het vaandel;
· Je kunt je goed inleven in de wereld van de klant, bent leergierig en je vindt het leuk om kennis over te dragen;
· Natuurlijk ben je zelfstandig, stressbestendig, enthousiast, pragmatisch, analytisch en een teamspeler.

Employment Type
Full-time
Beginning of employment
asap
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
IT
Job Location
Zwolle, Overijssel, Nederland
Working Hours
40
Base Salary
€5000-€6000 Per month
Date posted
February 10, 2022
Valid through
May 31, 2022
PDF Export
Close modal window

Position: SOFTWARE ENGINEER .NET DEVELOPER – zwolle

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!