Position title
Techlead
Description

Met een waanzinnig uitzicht over de havenstad – de achtste etage van het monumentale groothandelsgebouw in Rotterdam (naast Rotterdam Centraal) – werkt het kernteam van Enigmatry dagelijks aan een breed scala aan applicaties voor klanten in heel Nederland en actief in uiteenlopende markten.
Enigmatry bouwt al 15 jaar slimme applicaties die de ondernemingskracht van bedrijven vergroten. In een snel veranderende samenleving helpen we onze klanten met de nieuwste technologieën in te spelen op nieuwe kansen. Met ons vakmanschap staan we bedrijven bij die ideeën snel vertaald willen zien in business. We streven naar partnership, verdiepen ons in de business en denken graag mee.
We zijn ervan overtuigd dat elke (complexe) uitdaging is te vatten in een gebruiksvriendelijke en intuïtieve applicatie. Met een team van ruim 80 ervaren vakmensen voelen we ons verantwoordelijk voor een goed resultaat. We zetten altijd een stap extra. Dat doen we op een Agile manier, dat wil zeggen met korte doorlooptijden, van visieontwikkeling naar development en beheer.

Wij zijn op zoek naar een Tech Lead collega
Ben jij een teamspeler, communicatief en sociaal vaardig en vind je het leuk om buiten het werk gezellige activiteiten te ondernemen met je collega’s en zou je graag onderdeel willen uitmaken van de Enigmatry familie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Responsibilities

Hoe je functie eruit ziet?

Als Tech Lead ben je samen met onze andere Tech Leads in Nederland en Servië de technische ruggegraad van Enigmatry. Je bent samen met de projectmanager, analist en de ontwikkelteams in Servië verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitrol en beheer van applicaties voor onze klanten. Je loopt voorop in het verkennen van de nieuwste technologieën en methodes. Je adviseert het salesteam in offerte trajecten en de directie bij het nemen van strategische technische beslissingen.
Je zorgt ervoor dat onze developers schaalbare en betrouwbare applicaties bouwen, met de nieuwste technologieën én volgens een agile aanpak. Simpel, snel en zo geautomatiseerd mogelijk. Op proactieve wijze houd je het technische overzicht en anticipeer je samen met het team op uitdagingen en risico’s. Daarbij bewaak je de voortgang en de kwaliteit van de software door middel van o.a. code reviews en pair programming. Als specialist kom je te werken in een hecht team waarbij de nadruk ligt op samenwerking en communicatie. Je hebt de drive om de kwaliteit van onze software naar een hoger niveau te brengen. Waar nodig coach je collega’s naar een hoger niveau, deel je jouw kennis en ervaring en zoek je complexe issues voor het team uit, zodat zij verder kunnen werken aan een mooi eindproduct.

Qualifications

Wat vragen wij van je als Tech Lead?

• Je hebt meer dan 7 jaar werkervaring in het ontwikkelen van enterprise applicaties met webfrontends
• Je hebt tenminste 2 jaar ervaring als Tech Lead of een vergelijkbare functie
• Je bent in staat om zelfstandig knopen door te hakken en in samenspraak met het
ontwikkelteam de juiste beslissingen te nemen
• Je hebt ervaring met Agile/scrum trajecten en bent bekend met andere methodieken
• Je vindt het geen probleem om te werken in gedistribueerde teams met verschillende nationaliteiten
• Je bent vaardig op het gebied van C#, .net core, JavaScript/TypeScript, Angular en Cloud services
• Je weet wat het betekent om kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen en bent bekend met principes als SOLID, TDD, DDD en CI/CD
• Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen
• Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal

Job Benefits

Wat krijg je daarvoor terug?

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Daar kun je op rekenen als je aan de slag gaat bij Enigmatry. Je bepaalt zelf hoe snel je carrière maakt en hoe jouw salaris zich ontwikkelt. Je staat er niet alleen voor, want je werkt in een team met ervaren collega’s die je kunnen begeleiden. Iedere dag leer je van de projecten en we wisselen ervaringen uit
tijdens kennisdelingssessies. En omdat werken, leren en privé steeds meer door elkaar heen lopen, mag je jouw werktijden, in overleg, flexibel indelen. Zo kun je jouw creativiteit op de beste momenten benutten. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar, met de intentie om dit na 1 jaar om te zetten in een vast dienstverband. Zin om ook na werktijd wat leuks te doen met collega’s? Elke vrijdagmiddag hebben we een borrel bij ons op kantoor (op het dakterras van het Groot Handelsgebouw).

Wat je van ons kan verwachten?
• 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
• Winstuitkering
• Studiebudget voor jouw persoonlijke ontwikkeling
• Reiskostenvergoeding
• Solide premie-vrije pensioenregeling
• De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
• Gezellige teamtrips naar zoals afgelopen jaren o.a. Portugal, Rome en Kreta
• Een inspirerende werkomgeving met veel energieke collega’s
• Actieve activiteiten-commissie met legendarische BBQ’s, kerstdiners en teambuildings
• Heerlijke lunch verzorgd door Enigmatry op kantoor
• Af en toe reisbezoek naar onze collega’s in Servië

Contacts

Laat je gegevens bij ons achter, onze werkwijze is als volgt:

  • Binnen 24 uur een reactie
  • Telefonische kennismaking
  • Kennismaking face-to-face

Contact ons via:

Toby Hassefras 0634242514 toby@magnify-people.nl

Stephan Bosman 0629470997 stephan@magnify-people.nl

Employment Type
Full-time
Beginning of employment
asap
Duration of employment
onbepaalde tijd
Industry
IT
Job Location
Stationsplein 45, Rotterdam, Zuid-Holland, 3013 AK, Nederland
Working Hours
40
Base Salary
€70000-€95000 Per year
Date posted
November 28, 2021
Valid through
February 28, 2022
PDF Export
Close modal window

Position: Techlead

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!